Vill du bli en i vårt team?

Vi är alltid på jakt efter erfaren vårdpersonal som brinner för sitt arbete och att hjälpa människor. Vill du arbeta hos en liten, familjär aktör som bryr sig om sin personal är du alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan till vår verksamhetschef:

Lediga tjänster

Sjuksköterskor till BVC

Vi söker två barnsjuksköterskor alternativt distriktssköterskor som vill vara med att skapa den bästa arbetsmiljön samt mottagande av barn och vårdnadshavare. I teamet kommer det även finnas specialist i allmänmedicin, barnläkare och psykolog. Tjänsterna innebär endast arbete på BVC.

Allmänspecialist

Vi söker en allmänspecialist för att komplettera vårt team. Du kommer att arbeta på en liten och familjär mottagning med fokus på långsiktighet och kontinuitet. Här får du möjlighet att vara med och bygga upp vårdcentralen tillsammans med drivna kollegor. 

Dietist

Vi söker en erfaren dietist som vill arbeta med både individuell kostrådgivning samt med människor i grupp. Du gillar att arbeta självständigt, men trivs även att arbeta i team. Hos oss har du möjlighet att själv påverka din arbetssituation. Arbetet sker med fördel på konsultbasis.

Varför arbeta på Hierta Vårdcentral?

Medarbetarna i fokus

Vi vet att för att kunna ge våra patienter den bästa vården måste vi utgå från våra medarbetare. Hos oss har du möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av både din tjänst och av vårdcentralen. 

Fantastiskt team

Vi som arbetar här är ett sammansvetsat och positivt gäng med erfarenhet från olika delar av vården. I och med att vi värnar om den familjära stämningen är vi noggranna i våra rekryteringar.

Korta beslutsvägar

I och med att vi är en liten och familjär aktör är vi snabbfotade och beslutsvägarna är korta. Vi värnar om våra medarbetare och vill att de ska känna sig delaktiga, vilket i slutändan även gynnar patienterna. 

Har du några frågor kring tjänsterna?

Hiertligt välkommen med din ansökan!