Vill du bli en i vårt team?

Vi är alltid på jakt efter erfaren vårdpersonal som brinner för sitt arbete och att hjälpa människor. Vill du arbeta hos en liten, familjär aktör som bryr sig om sin personal är du alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan till vår verksamhetschef:

                                                     Lediga tjänster

Allmänspecialist

Vi söker en allmänspecialist för att komplettera vårt team. Du kommer att arbeta på en liten och familjär mottagning med fokus på långsiktighet och kontinuitet. Här får du möjlighet att vara med och bygga upp vårdcentralen tillsammans med drivna kollegor. 

Dietist

Vi söker en erfaren dietist som vill arbeta med både individuell kostrådgivning samt med människor i grupp. Du gillar att arbeta självständigt, men trivs även att arbeta i team. Hos oss har du möjlighet att själv påverka din arbetssituation. Arbetet sker med fördel på konsultbasis.

Psykolog/Psykoterapeut

Nu söker vi en psykolog alternativt psykoterapeut som vill arbeta på en personlig och familjär vårdcentral. Har du grundläggande psykoterapi- eller psykologutbildning, förmågan att ta egna initiativ och gillar att samarbeta för patientens bästa är det dig vi söker.

Läs mer och ansök!

Varför arbeta på Hierta Vårdcentral?

Vi har medarbetarna i fokus på Hierta Vårdcentral

Medarbetarna i fokus

Vi vet att för att kunna ge våra patienter den bästa vården måste vi utgå från våra medarbetare. Hos oss har du möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av både din tjänst och av vårdcentralen. 

Vi som jobbar på Hierta Vårdcentral är ett sammansvetsat gäng

Fantastiskt team

Vi som arbetar här är ett sammansvetsat och positivt gäng med erfarenhet från olika delar av vården. I och med att vi värnar om den familjära stämningen är vi noggranna i våra rekryteringar.

Vi på Hierta Vårdcentral är en liten och familjär aktör

Korta beslutsvägar

I och med att vi är en liten och familjär aktör är vi snabbfotade och beslutsvägarna är korta. Vi värnar om våra medarbetare och vill att de ska känna sig delaktiga, vilket i slutändan även gynnar patienterna. 

Har du några frågor kring tjänsterna?

Hiertligt välkommen med din ansökan!