Vi söker distriktsköterska/sjuksköterska till sommaren

Nu söker vi på Hierta vårdcentral en distriktsköterska/sjuksköterska till vikariat under juni, juli och augusti.  Tjänstgöringsgrad och schema kan anpassas efter önskemål och vi erbjuder fast månadslön och kollektivavtal.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består till stor del av telefonrådgivning och mottagningsarbete. Vi på Hierta vårdcentral arbetar i journalsystemet Cosmic, det är därför meriterade om du har tidigare erfarenhet av systemet men det är inget krav.

Vi erbjuder dig

På Hierta möts du av engagerade kollegor med stark teamkänsla. Vi arbetar tillsammans med våra olika kompetenser där alla delar är lika viktiga. Vi har även fast läkarstab hos oss. 

Du tar dig enkelt till Hierta med kollektivtrafik. Det finns även möjlighet till gratis parkering på plats. 

Om Hierta

Hierta vårdcentral är en liten, privat aktör som både grundades och drivs av erfarna läkare med många arbetsverksamma år bakom sig. Vi jobbar på uppdrag av Region Östergötland. Vår vision är att skapa en familjär mottagning där alla känner sig trygga och välkomna.

Idag har vi 7 000 listade patienter och 30 medarbetare, varav 7 läkare. Vi är även godkända för att ta emot studenter, AT- och ST-läkare.

Ansökan
Urval sker löpande så tveka inte att söka tjänsten som sommarvikarie redan idag. 

Har du några frågor?
Välkommen att kontakta eller skicka din ansökan till vår verksamhetschef Alexandra Nistal.
Mail:
Telefon: 0736 13 37 22

.

Kontakta oss