Hierta Vårdcentral söker
ST-läkare i allmänmedicin

 
Hierta ingår i iDoc Group och är en privat vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Vår ambition är att driva framtidens vårdcentral med fokus på kvalitet, trygghet, personligt engagemang och hög tillgänglighet. Vår vårdcentral ligger i Vilbergen i Norrköping, har över 8200 listade patienter och högst tillgänglighet i hela regionen. Vi tror att personal som trivs leder till en god vård över tid - och vi söker just nu en ST-läkare i allmänmedicin till vårt team.
 
Om tjänsten:
Vi söker dig som vill göra specialisering inom allmänmedicin. Som ST-läkare på Hierta Vårdcentral får du möjlighet att arbeta i en stimulerande miljö med hög läkartäthet per patient. Vi erbjuder en välstrukturerad arbetsplats med mycket god bemanning och endast tillsvidareanställd personal. Du kommer att få möjlighet att utvecklas och växa i din roll med stöd från vårt erfarna team av specialister. På Hierta ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi bland annat tjänstepension, kollektivavtal, friskvårdsbidrag och försäkringar.

Anställning:
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, men annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månader provanställning och individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag är 31 maj. Intervjuer kommer dock att ske fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu till Alexandra Nistal, Verksamhetschef, , 073 – 613 37 22.

TILLBAKA TILL LEDIGA JOBB