Är du vår nya psykolog/psykoterapeut?
 
Nu förstärker vi teamet på Hierta Vårdcentral med en psykolog, alternativt psykoterapeut. Har du minst grundläggande psykoterapiutbildning eller psykologutbildning kan det vara dig vi söker. Tidigare erfarenhet från arbete i primärvården är meriterande. Viktigt för oss är personlig mognad, integritet och en god samarbetsförmåga. Du ska vara flexibel, tänka utanför de traditionella ramarna, kunna ta egna initiativ och en vilja att vara med och bygga upp vårt psykosociala flöde. 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär bland annat psykologisk rådgivning, diagnostik och behandling. Både på mottagning och digitalt. Vi erbjuder även handledning för bästa resultat hos patienten.
 Du kommer att ingå i ett team på en arbetsplats med en inkluderande arbetsmiljö, högt i tak och korta beslutsvägar.

Vi erbjuder dig

På Hierta möts du av engagerade kollegor med stark teamkänsla. Vi arbetar tillsammans med våra olika kompetenser där alla delar är lika viktiga. Vi har även fast läkarstab hos oss. 

Du tar dig enkelt till Hierta med kollektivtrafik. Det finns även möjlighet till gratis parkering på plats. 

Om Hierta

Hierta vårdcentral är en liten, privat aktör som både grundades och drivs av erfarna läkare med många arbetsverksamma år bakom sig. Vi jobbar på uppdrag av Region Östergötland. Vår vision är att skapa en familjär mottagning där alla känner sig trygga och välkomna.

Idag har vi 7 000 listade patienter och 30 medarbetare, varav 7 läkare. Vi är även godkända för att ta emot studenter, AT- och ST-läkare.

Anställning

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, men annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månader provanställning och individuell lönesättning.

 

Sista ansökningsdag: 23 oktober.

Rekrytering kommer att ske fortlöpande.

Har du några frågor?
Välkommen att kontakta eller skicka din ansökan till vår verksamhetschef Alexandra Nistal.
Mail:
Telefon: 0736 13 37 22

.

Kontakta oss