Sök tjänsten: ST-läkare

Är du vår nya ST-läkare i allmänmedicin?

Vill du ha möjlighet att utforma din egen utveckling och ditt arbete har vi tjänsten för dig. Hierta Vårdcentral utökar sitt team med en ST-läkare i allmänmedicin med förmåga att planera, strukturera och prioritera sitt arbete. 
Är du prestigelös, tycker om att arbeta i team och har ett gott omdöme är det dig vi söker. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Du har svensk läkarlegitimation samt svenska språkkunskaper motsvarande dokumenterad nivå C1, då du ska kunna kommunicera med patienter, anhöriga och kollegor obehindrat.

Region Östergötlands ST-utbildning i allmänmedicin organiseras av Allmänmedicinskt utbildningscentrum (AMC), där studierektorer och utbildningssekreterare samordnar sidoutbildningar, ordnar kurser och utbildningar samt deltar i utformandet av ST-läkarens utbildningsplan. Läs mer om AMC. 

Region Östergötland har även ett specialistövergripande ST-kansli som arrangerar ST-utbildningar för alla specialiteter. Läs mer om ST-kansliet.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna omfattar det breda allmänmedicinska området. Du kommer framför allt att arbeta självständigt med mottagningsarbete, som omfattar både planerade mottagningstider och akuta besök. 

Vi erbjuder dig handledning och du har alltid möjlighet att rådfråga en specialist i ditt dagliga arbete. Du har även ST-tid avsatt för att kunna delta i de seminarier som erbjuds samt tid till egna studier. Du kommer att lägga upp en individuell studieplan tillsammans med din handledare och studierektor för att tillgodose alla krav i Socialstyrelsens målbeskrivning för ST.

Om Hierta
Hierta Vårdcentral är en liten, privat aktör som grundades och drivs av läkare med mångårig erfarenhet. Vår vision är att skapa en familjär mottagning där alla känner sig trygga och välkomna. 

Idag har vi 7 000 listade patienter och 28 medarbetare, varav 6 läkare. Vi är även godkända för att ta emot studenter, AT- och ST-läkare.

Anställning
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse, provanställning kan tillämpas. Vi ser med fördel att innan ST-tjänstgöring påbörjas att du arbetar ett tag som vikarieradande legitimerad läkare hos oss. 
Lönesättning efter individuell överenskommelse.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 2021-12-31. Urval kommer att ske löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden gått ut. Glöm inte att bifoga kopia på examensbevis och legitimation med din ansökan.

Har du några frågor?
Välkommen att kontakta verksamhetschef Alexandra Nistal.
Mail:
Telefon: 0736-133722

Hiertligt välkommen med din ansökan!