Vi söker vaccinatörer!

Vi söker vaccinatörer till Hiertas vaccinationsmottagning!

För att möta behovet som pågår just nu gällande vaccination mot Covid-19 söker vår vaccinationsverksamhet på Hierta legitimerad personal med behörighet att vaccinera. Tjänsten omfattar en timanställning med flexibla arbetstider och bra lön. Du bokar smidigt dina arbetspass via en app.
 
Vill du hjälpa till och medverka i denna viktiga samhällsinsats? Skicka din ansökan till Anna Hemer: eller ring 0735 22 36 82.

Vi erbjuder dig
På Hierta kommer du mötas av engagerade kollegor med hög teamkänsla. Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med alla våra olika kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra till arbetsglädje!
Vi har även fast läkarstab hos oss. 

Om Hierta
Hierta Vårdcentral är en liten, privat aktör som grundades och drivs av läkare med mångårig erfarenhet. Vår vision är att skapa en familjär mottagning där alla känner sig trygga och välkomna. 

Idag har vi 7 000 listade patienter och 28 medarbetare, varav 6 läkare. Vi är även godkända för att ta emot studenter, AT- och ST-läkare.

Ansökan
Ansökan till görs till Anna Hemer:
Mail:
Telefon: 0735 22 36 82

Hiertligt välkommen med din ansökan!