Om oss

Hierta Vårdcentral är en liten, privat aktör som grundades och drivs av läkare med mångårig erfarenhet. Vår vision är att skapa en familjär mottagning där alla känner sig trygga och välkomna. 

Vi hjälper dig från BVC till livets slutskede

Genom hela livet

Vi är närvarande och fokuserar på att ge alla patienter bästa möjliga vård. Tack vare vår breda kompetens och långa erfarenhet kan och vill vi gärna följa dig hela vägen, från BVC till livets slutskede. 

Vi tar hand om vår personal på Hierta Vårdcentral

Så tänker vi

Vi är noga med att ta hand om vår personal och ge dem de bästa förutsättningarna att sköta sitt arbete för att kunna upprätthålla kontinuiteten. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid bemötande.

Teamet på Hierta Vårdcentral brinner för att hjälpa människor

Teamet

Teamet på Hierta Vårdcentral är noggrant utvalt och har lång erfarenhet från olika delar av vården. Vi är ett glatt och positivt gäng och alla som arbetar här brinner för att hjälpa människor. 

Vanliga frågor

Hur bokar jag en tid hos er?

Antingen loggar du in på mina vårdkontakter på 1177 och bokar en tid eller så ringer du oss på 011-338 33 00. 

Jag är listad på en annan vårdcentral, men vill byta. Kan jag göra det?

Ja, du får lista dig på den vårdcentral passar dig bäst och du får byta när du vill. Enklaste sättet att göra ett nytt val är att logga in på 1177. Däremot kan du inte vara listad på flera vårdcentraler samtidigt. 

Kan jag vaccinera mig mot covid-19 hos er?

Just nu erbjuds endast människor i prioriterade grupper vaccin mot covid-19. Så fort vi får mer information om när vi får börja vaccinera kommer vi att informera er om det.