Sök tjänsten: Psykolog/Psykterapeut

Är du vår nya psykolog/psykoterapeut?

Nu förstärker vi teamet på Hierta Vårdcentral med en psykolog, alternativt psykoterapeut. Har du minst grundläggande psykoterapiutbildning eller psykologutbildning kan det vara dig vi söker. Tidigare erfarenhet från arbete i primärvården är meriterande. Viktigt för oss är personlig mognad, integritet och en god samarbetsförmåga. Du ska vara flexibel, tänka utanför de traditionella ramarna, kunna ta egna initiativ och vilja vara med och bygga upp vårt psykosociala flöde. 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär bland annat psykologisk rådgivning, diagnostik och behandling. Vi erbjuder även handledning för bästa resultat hos patienten.
 Du kommer att ingå i ett team på en arbetsplats med en inkluderande arbetsmiljö, högt i tak och korta beslutsvägar.

Anställning

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, men annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månader provanställning och individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag: 15 oktober.
Rekrytering kommer att ske fortlöpande.

Skicka in din ansökan till Alexandra Nistal
Mail:
Telefon: 073 – 613 37 22 

Om Hierta

Hierta Vårdcentral är en liten, privat aktör som grundades och drivs av läkare med mångårig erfarenhet. Vår vision är att skapa en familjär mottagning där alla känner sig trygga och välkomna. 
Idag har vi 7 000 listade patienter och 28 medarbetare, varav 6 läkare. Vi är även godkända för att ta emot studenter, AT- och ST-läkare.

Hiertligt välkommen med din ansökan!